جلسه هم اندیشی دانشگاه با معاونت مازندران موسسه تحقیقات برنج برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه هم اندیشی دانشگاه با معاونت موسسه تحقیقات برنج در تاریخ ۲ اسفند برگزار شد. در این جلسه آقایان دکتر تیموری، پیردشتی، نعمت زاده، شاهنظری و اولادی از دانشگاه و آقایان دکتر نصیری و خسروی از معاونت مازندران این موسسه حضور داشته و در ارتباط با نحوه همکاری و تعاملات بیشتر در راستای ترویج و معرفی ارقام مختلف برنج به بحث و مشورت پرداختند.

در این جلسه دکتر خسروی معاون موسسه تحقیقات برنج کشور در مازندران با بیان اینکه تفاوت قیمتی برنج محلی و برنج پرمحصول کم شده است، به افزایش علاقمندی کشاورزان و فعالان بخش تولید به برنج پرمحصول اشاره نمود و بر ضرورت همگرایی بیشتر در بحث تولید بذر و تکمیل چرخه تولید آن در مناطق مختلف کشور و علی الخصوص مازندران به عنوان مهم ترین استان تولید کننده برنج پرداخت.

همچنین دکتر نعمت زاده رئیس پژوهشکده ژنتیک و زیست فناوری کشاورزی طبرستان با استقبال از همکاری دانشگاه با آن موسسه بر ضرورت همکاری ارگان های اجرایی در ترویج دستاوردهای دانشگاهی و ارتقای مستمر تولید بذر برنج تاکید کرد. در ادامه دکتر تیموری ریاست دانشگاه نیز با بیان اینکه آنچه در محصول برنج اهمیت دارد علاوه بر افزایش عملکرد محصول، درآمد یک سال زراعی است که باید مد نظر قرار گیرد، بر ضرورت تجمیع و همکاری مجموعه های مختلف و حلقه های مختلف تولید و استفاده بذر در راستای امنیت غذایی تاکید کرد.