جلسه مذاکره با شرکت آب و فاضلاب استان مازندران در محل معاونت پژوهشی برگزار شد.

جلسه فی مابین شرکت آب و فاضلاب استان مازندران با معاونت پژوهشی دانشگاه در ساعت ۱۰:۰۰ روز سه شنبه مورخ ۱۴۰۰/۸/۱۱ در محل معاونت پژوهشی برگزار شد. در ابتدا دکتر پیردشتی، معاونت پژوهشی دانشگاه ضمن خوشامد گویی به حضار، به معرفی اعضای جلسه و توانمندی های دانشگاه در زمینه های مشترک با شرکت آب و فاضلاب استان مازندران پرداختند. سپس  جناب آقای  کریمی، مدیر توسعه و تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان مازندران به روندهای تحقیقاتی طی شده در شرکت در سالیان گذشته در مورد پساب و پسماند های فاضلاب پرداختند. در ادامه آقای دکتر شاهنظری مدیر ارتباط با جامعه و صنعت روند پیشنهادی دانشگاه در مورد محورهای همکاری را بیان کردند. در این جلسه مقرر گردید در اسرع وقت پیش نویس تفاهم نامه مشترک و ایجاد کارگروهی تخصصی متشکل از اعضای دانشگاه و شرکت برای اجرایی کردن این تفاهم نامه تشکیل شود.